Krogmodnede bøffer & steaks fra danske frilandskvæg

Bøffer fra frilandskvæg smager vidunderligt og har et højere indhold af bl.a. Omega 3 end traditionelt oksekød.

Giv dine gæster den bedste smagsoplevelse ved at servere lækre bøffer. Møre bøffer og steaks til en hyggelig aften.

Det bedste oksekød kommer fra naturkvæg

Naturkød kommer fra fritgående kødkvæg af bl.a. Galloway, Hereford, Angus, Lemousine eller krydsninger.

Kvæget går ude på fredede naturområder i Danmark og spiser saftigt grønt græs. Et liv uden stress og i harmoni med naturen under åben himmel.

Kødet er nænsomt krogmodnet i 2-3 uger, hvilket gør det mørt og saftigt og sikrer en stor smagsoplevelse. Resultatet er oksekød af allerbedste kvalitet.

Få en bedre smagsoplevelse med kød fra naturkvæg.
Og så er naturkødet oven i købet sundere