gullasch.jpg

Gullasch

Småkød, 500 gr.

Gullasch / småkød er velegnet til alverdens wokretter, gode gammeldags simre retter eller spændende udenlandske retter -... Læs mere

Gullasch / småkød er velegnet til alverdens wokretter, gode gammeldags simre retter eller spændende udenlandske retter - søde eller stærke.

Skjul

– Levering torsdage med Xpressen

Gratis fragt ved køb over 700 kr.

– Kødets kvalitet er i top – kødet fra vores kvæg er dansk. Det betyder, at kødets rejse har været så kort som mulig og derfor er 100% friskt.

– Kødet smager autentisk –vores kvæg har gået i naturen, og det kan smages.

– Naturpleje – kvæg er de bedste naturplejere. Når du vælger kød fra vores naturkvæg, passer du derfor på den danske natur.

– Dyrevelfærd – vores kød stammer udelukkende fra naturkvæg, der har haft et godt liv i naturlige omgivelser

 

75,-

Lager
9

Læg i kurv

Modning af oksekød afhænger af, hvor gammelt dyret er og hvor meget fedt der er i kødet. Gullasch/småkød kommer fra naturkvæg der er mellem 17-24 måneder (ungdyr) på slagtetidspunktet. Det betyder, at kødet skal modnes kortere tid sammenlignet med trationelt oksekød, som typisk kommer fra 4-5 årige malkekvæg. Vi modner kødet mellem 16-21 dage. Vores slagter tilser kødet dagligt i denne proces for at lave udskæringerne når kødet er perfekt modnet.

Når du modtager dit gullasch/småkød er det vakuumpakket og frosset. Det er således lige til at tage op af termokassen og komme i fryseren. Når det er tid til at tilberede småkødet er det vigtigt du tør det op korrekt. Tag småkødet op af fryseren mindst 6 timer før du skal tilberede det. Fyld en stor skål eller fad med koldt vand og læg pakken i vandet (stadig vakuumpakket). Sæt skålen/fadet i køleskabet indtil det er tøet op.