osso_buco.jpg

Osso buco

4 stk. ca 1 kg.

Osso buco skæres af den nederste kødfyldte del af benet og kræver lang kogetid. Laves den korrekt og koges/steges længe... Læs mere

Osso buco skæres af den nederste kødfyldte del af benet og kræver lang kogetid. Laves den korrekt og koges/steges længe får man en udsøgt middag.

Skjul

– Levering torsdage med Xpressen

Gratis fragt ved køb over 700 kr.

– Kødets kvalitet er i top – kødet fra vores kvæg er dansk. Det betyder, at kødets rejse har været så kort som mulig og derfor er 100% friskt.

– Kødet smager autentisk –vores kvæg har gået i naturen, og det kan smages.

– Naturpleje – kvæg er de bedste naturplejere. Når du vælger kød fra vores naturkvæg, passer du derfor på den danske natur.

– Dyrevelfærd – vores kød stammer udelukkende fra naturkvæg, der har haft et godt liv i naturlige omgivelser

 

105,-

Lager
2

Læg i kurv

Modning af oksekød afhænger af, hvor gammelt dyret er og hvor meget fedt der er i kødet. Osso buco kommer fra naturkvæg der er mellem 17-24 måneder (ungdyr) på slagtetidspunktet. Det betyder, at kødet skal modnes kortere tid sammenlignet med trationelt oksekød, som typisk kommer fra 4-5 årige malkekvæg. Vi modner kødet mellem 16-21 dage. Vores slagter tilser kødet dagligt i denne proces for at lave udskæringerne når kødet er perfekt modnet.

Når du modtager dine osso buco er de vakuumpakkede og frosne. De er således lige til at tage op af termokassen og komme i fryseren. Når det er tid til at tilberede stykkerne er det vigtigt du tør dem op korrekt. Tag pakkerne med osso buco op af fryseren mindst 6 timer før du skal tilberede dem. Fyld en stor skål eller fad med koldt vand og læg pakkerne i vandet (stadig vakuumpakket). Sæt skålen/fadet i køleskabet indtil de er tøet op.

Vi anbefaler også

Vi har samlet lidt fra øverste hylde, som et lækkeret tilbehør til vores 100% friske oksekød
fra naturkvæg til næste gang, du skal forkæle dig selv eller dit middagsselskab.