hakket_oksekoed_2.jpg

Hakket oksekød

ca. 500 gr.

Hakket oksekød FRA LANDET har modnet i 2-3 uger inden hakning og indfrysning. Det giver en utrolig lækker smag. Kødet er pakket i... Læs mere

Hakket oksekød FRA LANDET har modnet i 2-3 uger inden hakning og indfrysning. Det giver en utrolig lækker smag. Kødet er pakket i poser med ca. 500 gr., der passer til et måltid.

Skjul

– Levering torsdage med Xpressen

Gratis fragt ved køb i Storkøbenhavn

– Kødets kvalitet er i top – kødet fra vores kvæg er dansk. Det betyder, at kødets rejse har været så kort som mulig og derfor er 100% friskt.

– Kødet smager autentisk –vores kvæg har gået i naturen, og det kan smages.

– Naturpleje – kvæg er de bedste naturplejere. Når du vælger kød fra vores naturkvæg, passer du derfor på den danske natur.

– Dyrevelfærd – vores kød stammer udelukkende fra naturkvæg, der har haft et godt liv i naturlige omgivelser

 

62,-

Lager
150

Læg i kurv

Modning af oksekød afhænger af, hvor gammelt dyret er og hvor meget fedt der er i kødet. Hakket oksekød kommer fra naturkvæg der er mellem 17-24 måneder (ungdyr) på slagtetidspunktet. Det betyder, at kødet skal modnes kortere tid sammenlignet med traditionelt oksekød, som typisk kommer fra 4-5 årige malkekvæg. Vi modner kødet mellem 16-21 dage. Vores slagter tilser kødet dagligt i denne proces for at lave udskæringerne når kødet er perfekt modnet.

Når du modtager dit hakkede oksekød er det i 500 gr. poser og frosset. Det er således lige til at tage op af termokassen og komme i fryseren. Når det er tid til at det hakkede oksekød skal tilberedes er det vigtigt du tør det op korrekt. Tag en pose hakket oksekød op af fryseren mindst 5-6 timer før du skal tilberede det. Fyld en stor skål eller fad med koldt vand og læg posen med det hakkede oksekød i vandet (stadig i posen). Sæt skålen/fadet i køleskabet indtil det er tøet op.

Vi anbefaler også

Vi har samlet lidt fra øverste hylde, som et lækkeret tilbehør til vores 100% friske oksekød
fra naturkvæg til næste gang, du skal forkæle dig selv eller dit middagsselskab.