404785C7.JPG

Om Kødfralandet.dk

KødfraLandet.dk tilbyder kød fra frilandskvæg der har naturplejet fredede arealer - det er garanti for god smag og de bedste madoplevelser.

Vi samarbejder med gode folk, der vil det rene kød og de gode madoplevelser.

VORES DYR

Vi spiser rigtig gerne økologisk. Men for os er det faktisk vigtigere, at kødet har rejst så kort som muligt, og dyret har levet i det fri under åben himmel.

Sammen med vores Slagter Benno har vi udvalgt de mange forskellige kødudskæringer og varianter, du finder på vores hylder. Vi er gået bevidst efter at give dig både de sikre vindere, der altid bliver spist op - og dem der vinder ved nærmere bekendtskab.

Selvom vi har gjort os umage, kan vi godt have overset netop den særlige udskæring, du ønsker - eller har hørt så meget godt om. Giv os besked og vi går i arbejdstøjet.

HER FÅR DU ALTID

100% frisk oksekød fra frilandskvæg.
Levering til din hoveddør eller arbejdsplads i termokasser fyldt med is.

NATURPLEJE

Kvæg er de bedste naturplejere. De spiser græsset så der bliver lys og luft til sjældne dyr og planter. Det giver en bedre og mere varieret natur.

DYREVELFÆRD

Kvæg har det bedst i naturlige omgivelser, hvor der er masser af sund føde. De kan bevæge sig frit på de store naturarealer og får brugt musklerne.

GOD SMAG

Oksekød fra kvæg der har gået i naturen, har en god og autentisk smag. Deres føde har udelukkende bestået af græs - det giver sundere kød.