chateau_pontet_canet_2011.jpg

Chateau Pontet Canet 2011

12 stk.

Antal flasker i kassen 12
Parker point 93-95

Chateau Pontet-Canet er en fantastisk illistration af, at man med fokuseret hårdt arbejde kan forbedre en vingårds kvalitet fra det middelmådige over det glimrende til det helt fremragende.

I 1855-klassifikationen af Bordeaux's 61 bedste slotte, blev Pontet-Canet placeret i 5. cru. Idag opnår Pontet-Canet's vine samme niverau som 2. cru vine og bedømmes på niveau med eller af og til bedre end vine fra 1. cru slottene. Toppen blev nået i de fremragende årgange 2009 og 2010, hvor Pontet-Canet opnåede 100 point hos Robert Parker. Der er et fremragende price-performance forhold på vinene fra dette slot.

Chateau Pontet Canet ligger i Pauillac lige syd for Chateau Mouton Rothschild og blev i 1855 klassificeret som 5. cru. Idag er slottets vine blandt de bedste i Pauillac og kan i visse år opnå bedømmelser som 1. cru (men - heldigvis til meget lavere priser). 

Slottet drives biodynamisk og organisk i overensstemmelse med Rudolf Steiners principper. Det er bl.a. heste og ikke traktorer, der anvendes i vinmarkerne.

KUN

11.825,-

Lager
1

Læg i kurv

 

5 Stjerner

Fantastisk kød, yderst velsmagende. Såvel pølser som bøffer skal snart prøves igen!

Martin Skovholm, Holbæk

 

5 Stjerner

Virkelig lækkert, kødsmagen er virkelig oprigtig. Jeg kan varmt anbefale kødet herfra!

Rasmus Henriksen, Varde